Klacht ING Bank: Nutteloze rekening kan niet worden opgeheven; ik ben in oorlog met de INg
ING weigerd mijn rekening op te heffenInternetbankieren werkt niet, bankkaart werkt niet, het opgegeven emailadres opheffen@ing.nl werkt niet, telefonisch opzeggen via 0031202288888 werkt (na lang gesprek) niet, omdat er meer dan 250 euro op de rekening staat.
Kortom: ik word bestolen door de ING en ga daarom aktie voeren.
Ik bel de ING, geef mijn rekeningnummer door en schreeuw keihard "HEF MIJN REKENING OP" willekeurige emailadressen van de ING ga ik mailen, webformulieren ga ik invullen, allemaal met de boodschap dat ze ca 540 euro (mijn saldo) moeten overmaken en mijn rekening opheffen. Ik geef toe, dit is niet normaal, maar wat de ING doet is ook niet normaal. Ik ben in oorlog met de ING.
De oplossing
De rekening opheffen en het saldo overmaken naar mijn Regiobank rekening, waarnaar ik reeds eerder geld heb overgemaaktDe Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing: