Klacht ING Bank: Sluiting sealbag automaten
Sluiting geld en stort automatenHet is van de gekke dat wij als onder nemers met ons stortgelegenheid eerst een eind verder dan normaal moeten rijden en als je dan eindelijk bij het Stort apparaat bent aangekomen dan staat hij ook nog op rood
Je mag wel betalen voor een sealbag abbonnement maar je kan nergens storten
Alles onder de noemer ivm Corona wat een flauwe kul je krijgt echt geen Corona van het storten van geld
En dan ook nog de meeste kantoren sluiten jullie mis bruinen Corona voor jullie eigen plannen dit kan echt niet wel elke maand de hoogdprijs vragen voor zakelijk bankieren en dure rekeningen sturen maar iedereennzit niet-biologische kantoor maar thuis zijn jullie daar bij ing helemaal gek geworden dit kan echt niet wij als winkelier hebben ook een manier gevonden om tijdens Corona ons werk te doen en volgens mij mogen wij jullie klanten dit ook van jullie verwachten
Dus verschuil je niet achter Corona en gooi de kantoren en automaten open dat is na al die maanden wel het minste wat jullie kunnen doen
Een boze ondernemer die weer voor een gesloten sealbag automaat stond
Sealbag apparaten en kantoren gewoon openhoudenDe Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing: