Klacht Into-led.com: Niet verstrekken van garantie.

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 493828
Gebruiker
F.H. van der Weg
Datum
4 reacties

Details

Klacht

Via Bol.com op 23-04-2029 jaar een LED-breedstraler gekocht. Garantietermijn 5 jaar. Begin dit jaar was de breedstraler defect. Dit aangekaart bij zowel Bol.com als de verkoper INTO-LED. Op verzoek van verkoper foto's toegestuurd enz. Herhaaldelijk hierover gemaild. De klacht wordt afgedaan met diverse verklaringen omtrent het defect.
-Gemodificeerd. Hier is geen sprake van. De breedstraler is gewoon aangesloten.
-Draden zijn doorgebrand?
-Verkeerde wanddoos voor buitenaansluiting gebruikt.

Uiteindelijk is de communicatie met het bedrijf dan ook gestaakt.
Hoewel het hier over een gering bedrag gaat (€22,95) vind ik dat de verkoper zich niet aan de toegezegde garantietermijn houdt en allerlei smoezen gebruikt om hieraan te ontkomen.
Ik zal dan ook geen artikelen meer bij het betreffende bedrijf bestellen en wil bij deze een ieder waarschuwen, dat de door INTO-LED vemelde garantietermijn een wassen neus is.

Met vriendelijke groet,

Fred van der Weg

Gewenste oplossing

Ik verwacht niets meer van dit bedrijf. Moeten alleen de toegezegde garantietermijn en wellicht voorwaarden waarmee wordt geadverteerd drastisch aanpassen.
Geboden oplossing
Geen oplossing. Met oneigenlijke en onjuiste argumenten wordt de toegezegde garantie ontlopen.i Mijn advies aan een ieder is: Niet bij dit bedrijf kopen. Inmiddels heb ik al een nieuwe breedstraler gekocht en geïnstalleerd. Vanzelfsprekend bij een ander bedrijf.
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

4 reacties

 1. Auteur
  F.H. van der Weg
  Datum
  Naar verwachting reageert het bedrijf niet. Heb omtrent de garantie al diverse malen contact gehad met het bedrijf. M.i. Moet een ieder gewaarschuwd worden voor dit bedrijf omtrent de slechte service en de toegezegde garantie waaraan niet wordt voldaan!
  Zoals gesteld betreft het hier gelukkig een gering bedrag. De opstelling en houding van het bedrijf in deze vind ik volstrekt onacceptabel.
 2. Auteur
  Into-led.com
  Datum
  Privé
  Privé bericht
  Deze reactie is verborgen
 3. Auteur
  F.H. van der Weg
  Datum
  Case 72951526. Hierover is reeds uitvoerig gecorrespondeerd.
 4. Auteur
  Into-led.com
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Bedankt voor je bericht. Opmerkelijk dat je zo reageert. Nadat je ons de gevraagde foto’s hebt gestuurd konden wij gelukkig aan de hand van de foto’s vaststellen dat het product inderdaad niet op de juiste wijze zoals staat omschreven in de montagehandleiding werd aangesloten. Wij kunnen helaas niet garantie staan voor incorrecte installatie van producten dit valt buiten de garantie.

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Into-led.com?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen