Opgelost door Intrum Justitia: slecht functionerende medewerkers en een onterechte vordering

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 35891
Gebruiker
theo
Datum
6 reacties

Details

De klacht

medewerkers van Intrum Justitia blijven ondanks herhaald verzoek om te stoppen met bellen toch stug doorgaan. Er is sprake van een onterechte vordering en een onjuist woonadres. Dit is zowel telefonisch als per email aan Intrum Justitia uitgelegd maar hun callcenter blijft stug bellen .
Het nummer dat belt is 088-0201803.
De administratie van Intrum Justitia is niet op orde, men onkent de ontvangst van de emailberichten echter wij zijn wel in het bezit van hun ontvangstbevestiging hiervan.
Niet voor enige reden vatbaar draait hun callcenter door op automatische piloot.

De oplossing

stop met het bellen, breng je administratie op orde en als je toch een callcenter gebruikt doe er dan een waar mensen zitten die wel een administratie op peil kunnen houden.

6 reacties

 1. Auteur
  Intrum Justitia
  Datum
  De klacht is op 30 september 2013 in behandeling genomen waarvan klager per e-mail op de hoogte is gesteld. Inhoudelijke reactie zal zo spoedig mogelijk per e-mail volgen.
 2. Auteur
  theo
  Datum
  Niet integer van Intrum Justitia, medewerkers call center hebben het juiste adres van de vordering, blijkbaar heeft men geen controle over het call center. Ik was al na 1 keer bellen achter het juiste adres.
  Maar van Intrum Justitia geen excuses hoor voor deze stalking, gewoon stug doorbellen met het call center. De klacht staat dus nog steeds !!
 3. Auteur
  Intrum Justitia
  Datum
  Op 11 oktober 2013 per e-mail afgehandeld.
 4. Auteur
  theo
  Datum
  Intrum Justitia is niet integer, de klacht is NIET afgehandeld. Dit geeft de werkwijze van Intrum Justitia aan, onbetrouwbaar dus. De afzender van Intrum Justitia, Nelleke Letterman, heeft niet met mijn klacht gedaan.
 5. Auteur
  Intrum Justitia
  Datum
  Op 18 oktober 2013 is de klacht per e-mail afgehandeld.
 6. Auteur
  theo
  Datum
  Nelleke Letterman heeft de zaak uitgezocht, de vordering was onterecht en is in goed overleg ingetrokken. Nelleke Letterman is de telefonische afspraak correct nagekomen.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
theo
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
opgelost
Beoordeling
happy

Ook een klacht indienen over Intrum Justitia?