Klacht Itek fietsen: Koop MAKITA accu - klopboor - en schroefmachine

Klachtnummer
# 186240
Gebruiker
H.M.A. Huys
Datum
0 reacties

Details

Klacht

In de reclamekrant van iTEK staat een aanbieding van MAKITA accu - klopboor - en schroefmachine van 165 euro voor99 euro. Ik heb deze gekocht op 16-09-2016 bij iTEK in Venray . Toen ik deze thuis uitprobeerde bleek dat deze accu - boormachine geen klop functie had terwijl ik dat bij de aankoop uitdrukkelijk gevraagd had. Ben er de dag er na mee terug gegaan en wilde het aankoop bedrag terug maar dat kon niet omdat op de koopbon staat dat ze geen geld terug geven en wat in de reclamekrant staat is een drukfout . De consumentenbond had mij al het advies gegeven dat ik recht had op koop ontbinding en recht op terug gave van het aankoop bedrag maar daar wilden ze niets van weten en bleven er bij dat ik mijn geld niet terug kreeg. Na heel lang onderhandelen en dreigen dat ik mijn rechtsbijstand verzekering zou inschakelen kwamen ze uiteindelijk met een oplossing.
Ze wilden een nieuwe MEKITA accu - klopboor - schroefmachine bestellen maar die koste 160 euro, Onder DRUK akkoord gegaan .

Gewenste oplossing

De eerste optie was dat ze volgens de consumentenbond verplicht waren de koop te ontbinden en het aankoop bedrag terug moesten geven.
Wat ik zelf vind is dat iTEK mij een accu - klopboor - schroefmachine volgens het aanbod in de reclame krant voor 99 euro had moeten leveren.
Ik ben nog steeds boos omdat iTEK niet aan haar verplichting heef voldaan en mij heeft gedwongen om akkoord te gaan met hun voorstel waar ik niet achter sta.
Het adres van de winkel waar mijn klacht voor bestemd is: iTEK Keizersveld 19a - 21 5803 AM Venray tel: 0132202682

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Itek fietsen hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Itek fietsen?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen