Klacht Itho Daalderop: Base cube kinderziektes

Klachtnummer
# 421860
Gebruiker
Janson
Datum
0 reacties

Details

De klacht

In 2013 een Itho daalderop HR ketel in onze nieuwe woning van vdmwoningen laten plaatsen. Was het nieuwste en het beste! Zou 20 jaar minimaal mee moeten... 6 jaar later, 2 x een monteur van Itho Daalderop hier gehad, 5 mailtjes gestuurd zonder antwoord in december 2019, monteurs in de afgelopen jaren met een groot vraagteken boven hun hoofd en een bak ellende!!!
Geen garantie meer op een systeem waar de Itho daaldrop monteurs zelf van zeggen dat het systeem dat wij hebben te veel kinderziektes heeft. Vocht in het systeem waardoor de printplaat corrosie krijgt, gasklep en de ventilator waar de lagers van kapot raakten. Een bedrijf die prat gaat op zijn systemen en particulieren niet te woord staat en alleen communiceert met bedrijven die Itho daaldrop voor dit systeem heeft opgeleid.
Nu kijken voor een nieuw systeem want het is goedkoper om een nieuw systeem aan te schaffen dan te repareren met een grote onzekerheid of dat wel nog 20 jaar volhoudt. ....

Of heeft Itho Daaldrop een oplossing

De oplossing

Mee gaat denken hoe dit systeem wel 20 jaar mee gaat ipv de huidige 6 jaar!!!

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Itho Daalderop is aktief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

0 reacties

Ook een klacht indienen over Itho Daalderop?