Klacht J2t.nl: Fietstas met opdruk van zeilmakerij J2T, besteld en betaald in juli 2020, is nooit afgeleverd.

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 499013
Gebruiker
Natswinkels
Datum
0 reacties

Details

De klacht

Ik heb op 27 juli 2020 een fietstas 'Joekel met kussen en opdruk' via internet besteld bij Zeilmakerij J2T voor 97,80 euro. Ik heb 15 jaar geleden in een fietswinkel al eens een fietstas van hen gekocht, ze zijn onverslijtbaar en ben fan. Ik heb nog telefonisch en via mail contact gehad over het type tas omdat ik nu een elektrische fiets heb en de andere tas niet meer past.
Helaas is de fietstas nooit afgeleverd en ook na meerdere emails en telefoontjes en toezeggingen dat de tas afgeleverd zou worden is dit tot op heden niet gebeurd. Op 16 oktober 2020 krijg ik een email van Simon Gehres van j2T, nadat ik aangeef de klachtenkompas van de consumentenbond in te schakelen dat hij ziek is geweest en dat ze de volgende dinsdag mijn tas versturen.
U begrijpt het: sindsdien heb ik niets meer vernomen, al heb ik weer gebeld en gemaild. Ik vindt het product echt prachtig en hoop dat ze een tijdelijke inzinking hebben en wil het liefst alsnog de tas ontvangen. Ik zie helaas op de website dat meer mensen klachten hebben en wel betaald maar niets ontvangen hebben.

De oplossing

Contact opnemen met Zeilmakerij J2T en alsnog de fietstas laten opsturen naar mijn thuisadres. Ik ben ook benieuwd wat er mis gaat. Het lijkt zo'n mooi bedrijf.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat J2t.nl hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Natswinkels
Datum
Uiteindelijke oplossing
J2t heeft aangeboden het geld te retourneren of de fietstas alsnog te maken en op te sturen. Ik wilde dolgraag de fietstas, maar ondanks de verzekering van J2t dat de fietstas opgestuurd zou worden heb ik 7 maanden na de bestelling nog geen fietstas of geld terug ontvangen.
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over J2t.nl?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen