Klacht Jack And Jones: Onprofessioneel

Klachtnummer
# 409254
Gebruiker
Onnodiginformatie
Datum
0 reacties

Details

De klacht

Beste lezer,

Zaterdag 14 december was ik in vestiging zuidplein. Hier zou ik een zwarte coltrui halen voor een man maat xl of xxl. Terwijl ik aan het zoeken was kwam er een medewerker naar me toe zonder gedag vragen welke maat ik zocht. Ik had al een xl in mijn handen op zoek naar een xxl om deze te vergelijken. Betreffende medewerker gaf aan om even achter te kijken. Tot zo ver was het prima. Toen hij terug kwam gaf hij aan dat er enkel een grijze aanwezig was. Ik wou deze bekijken omdat ik de maten wou vergelijken. Hij vroeg of ik het niet eerst wou passen. Hier begon het al, ik was in een herenzaak als vrouw zijnde. Waarom zou ik deze dan moeten passen? Hier reageerde ik op dat het niet voor mezelf was. Hij ging de grijze xxl variant halen zodat ik kon vergelijken. Zijn volgende reactie was anders ga je even langs Gamma om een pot verf te halen en deze zwart te verven. Deze reactie vond ik nergens op slaan. Ik gaf aan dat dat niet de bedoeling was. Daarnaast gaf ik aan dat ik voor de aanwezige zwarte xl ging. Prima, ik sta bij de kassa om af te rekenen. Betreffende medewerker gaf aan dat hij een actie voor mij had van vier pakken sokken voor tien euro. Ik gaf aan dat hij genoeg sokken had en ik deze niet nodig had. Nou hier komt het de medewerker begon mij uit te schelden omdat ik geen extra sokken wou kopen!!!! Ik ben daar gekomen om een trui te kopen en geen sokken. Reactie van de medewerker was dan ook: jij viezeee viezeee viezeee kreng!!! Jij koopt alleen maar sokken voor hem en waarom haal je het dan niet bij mij!!!! Nou hier ging mijn stekker af. Als medewerker hoor je niet zo tegen een klant te reageren!! Ik gaf aan dat hij de trui zelf mocht aantrekken en ik het niet ging kopen. Ik ben hierna dus ook zonder wat te kopen weggegaan.

Ik vind jullie echt een onprofessionele zaak met onprofessionele medewerkers. Dit was dan echt zeker de laatste keer dat ik bij jullie naar binnen ben gelopen!!!!

Ik zal dit ook overal plaatsen zodat mensen hiervan op de hoogte zijn hoe onprofessioneel jullie werken. Omdat ik geen extra dingen koop, waar ik niet eens voor naar binnen ben gelopen, word ik helemaal beledigd en uitgescholden!!!

De oplossing

Hier kom ik nooit meer

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Jack And Jones hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Jack And Jones?