Klacht Joolz: Gebroken kabel van draaimechanisme (onderstel klapt niet meer in)

Consu-s

Na slechts 3 jaar gebruik van onze Joolz kinderwagen klapt het onderstel ineens niet meer in. Oorzaak: een gebroken kabel in het draaimechamisme.

Na meedere malen mail contact te hebben gehad kan joolz de kabel repareren voor €110, belachelijk veel geld voor een kinderwagen van €1300 die binnen 3 jaar al niet meer inklapt. Reparatie hoort dan ook service te zijn.

Ik verwacht dat joolz de kabel kosteloos vervangt of opstuurd zodat we hem zelf kunnen vervangen.

Bijlagen

Meer dan 100 euro moeten betalen voor 1 gebroken veer is belachelijk voor zo'n dure kinderwagen, schaam je joolz! Joolz bied bij de klacht van Daniel op 7 juli 2015 #117407 voor de zelfde klacht een kosteloze reparatie aan, kinderwagen was bij die klacht ook al uit de garantie

Consu-s
    Nog steeds geen reactie of oplossing van joolz... ik zit nog steeds met een wagen die je niet kan inklappen waardoor ik dus al 3 weken niet met de auto weg kan.
    Joolz
    Beste Shelly Spierenburg,

Bedankt voor je bericht.
    Volgens onze gegevens hebben wij zowel via onze service afdeling en desbetreffende retailer je een passende oplossing geboden.
    Na drie jaar is je garantie al enige tijd verlopen en kunnen wij je de reparatie alleen tegen betaling aanbieden.

Hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, wanneer je nog vragen hebt zou ik je willen vragen om contact met ons op te nemen via info@my-joolz.com

Met vriendelijke groeten,

Joolz

Ook een klacht indienen over Joolz?