Opgelost door Jorg Steigerhout: Schriftelijke toezegging op retournering en terugbetaling wordt niet nagekomen

content Opgelost
Swinkels18

In de showroom eiken tafelblad met charcoal kleurstaal uitgekozen, alleen kon JORG de kleur niet realiseren. Het blad bleef veel te licht. Als alternatief werd voorgesteld om de tafel compleet zwart te spuiten. Daarmee akkoord moeten gaan op voorwaarde dat de tafel, indien deze niet beviel, kon worden teruggestuurd en het aankoopbedrag zou worden teruggestort. Met die voorwaarde ging de verkoopafdeling van JORG akkoord en dat werd per mail bevestigd. Na leveren van zwarte gespoten tafel waren wij, jammer genoeg, niet tevreden. We hebben aangegeven de tafel te willen laten retourneren, zoals afgesproken. Opeens bleek dat toch niet zomaar mogelijk en kregen we de opmerking naar ons hoofd 'hoe denk je dat wij de kosten moeten gaan dekken??'. Ongelofelijk onprofessioneel en een dramatische service. We balen al ontzettend dat JORG de tafel zoals aan ons verkocht (en nog altijd wordt aangeboden op de website) blijkbaar niet kan worden gerealiseerd door hen. Daarvoor is nooit excuses gemaakt. En daar komt het niet nakomen van een gemaakte afspraak over retourmogelijkheid bovenop. We hebben inmiddels meerdere pogingen gewaagd om in contact te komen, maar dat is niet gelukt en het blijft akelig stil. We maken ons zorgen dat we naar ons geld kunnen fluiten.

De tafel komen ophalen en aankoopbedrag terugstorten, zoals schriftelijk afgesproken
Zoals schriftelijk afgesproken is nu toegezegd dat de tafel opgehaald gaat worden en het aankoopbedrag teruggestort wordt.
content

Ook een klacht indienen over Jorg Steigerhout?