Klacht Juristu incasso: Geen adequate reactie, geen snelle actie (ondanks meerdere beloften) en geen resultaat

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 401341
Gebruiker
Eddie
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Dit incassobureau beloofd snelle actie en goede communicatie richting de klant. Niets is echter minder waar. Er wordt niet gereageerd op verzoeken, een klacht wordt niet serieus genomen en vragen worden niet beantwoord. Daarnaast worden er beloftes gedaan die ook niet nagekomen worden. Kortom een incassobureau waar je zeker GEEN zaken mee moet doen.

De oplossing

Ik wil, dat ze in mijn zaak, waar ze echt een wanprestatie hebben geleverd, overgaan tot sluiting van het dossier maar waarbij ze wel de reeds betaalde facturen gaan terugbetalen.

1 reactie

 1. Auteur
  Juristu incasso
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Geachte heer /mevrouw,

  Uw procedure is geheel op schema. Uw klacht is ongegrond. Wij kunnen niet sneller werken dan dat wij al aangeven. U spreekt van wanprestatie over een zaak die loopt en regelmatig contact met u is.
  Verder hebben wij u meerdere vragen moeten stellen.

  Wij verzoeken u contact op te nemen met ons.

  Met vriendelijke groet,

  Juristu

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Eddie
Datum
Uiteindelijke oplossing
Een antwoord op mijn klacht heb ik niet echt gehad. Hetgeen ze nu zelf op dit forum hebben geplaatst klopt absoluut niet, ik heb gedurende de hele zaak één keer een telefoontje van ze mogen hebben, die echter inhoudelijk nooit over mijn klacht ging. De klacht is zeker niet opgelost, maar een kleine tegemoetkoming is wel gedaan. Men heeft aangeboden om 50% van een factuur terug te betalen, dus om van dit hele verhaal af te zijn accepteer is dat dan maar en laat ik de zaak voor wat hij is, erg teleurstellend allemaal. Het liefst had ik natuurlijk gehad dat ze de zaak tot een goed einde zouden brengen, maar daar heb ik geen vertrouwen meer in. Voor mij nooit geen Juristu Incasso meer.
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over Juristu incasso?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen