Opgelost door kaartje2go: Slechte service

content Opgelost
Gebruiker1534281110

Mijn bestelling van 17 december is niet aangekomen. Ik krijg geen reactie op mails en telefonisch niet bereikbaar.

Contact met mij opnemen.
De kaart en kado zijn nog een keer verzonden. Wel jammer dat er direct gereageerd wordt na mijn klacht bij Kompaswijzer en dat er niet gereageerd wordt op mijn mails naar Kaartje2go zelf.
opgelost
content

kaartje2go
    Goedenavond,

Heel vervelend om te lezen dat de kaart niet is bezorgd. Het is momenteel heel druk bij ons, maar we streven er naar om binnen een werkdag per mail te reageren.
    Zou je ons hier voor de zekerheid het bestelnummer van de kaart willen toesturen? We zoeken jouw mail graag op zodat we het voor je kunnen oplossen. We kunnen de kaart opnieuw voor je versturen als dit gewenst is, mocht dit geen goede oplossing zijn dan komen we je graag tegemoet in de kosten.

Alvast bedankt voor je reactie.
    Met vriendelijke groet, Joyce van Kaartje2go
    Gebruiker1534281110
    Privé
    Privé bericht
    Deze reactie is verborgen
    kaartje2go
    Beste Jolanda,

Bedankt voor je reactie. Ik zie dat mijn collega vanochtend heeft geantwoord op jouw mail.
    We versturen de bestelling (kaart + cadeau) vandaag opnieuw. Als het goed is wordt het pakketje vanavond al bezorgd.

We hopen dat het zo goed voor je is opgelost.
    Mocht je nog vragen voor ons hebben, dan lezen wij het graag.
    Met vriendelijke groet, Joyce van Kaartje2go

Ook een klacht indienen over kaartje2go?