Klacht KELAPTOPS: Kelaptops betaald niet terug als je een beroep doet op het herroepingsrecht.

Status
sad Niet opgelost
Klachtnummer
# 560158
Gebruiker
Gebruiker1634048672
Datum
1 reactie

Details

Klacht

Goedendag, Ik kocht bij kelaptops een laptop. Ik krijg een andere dan besteld die mij niet beviel. Na eenmalig telefonisch contact maakte ik al duidelijk een beroep te willen doen op het herroepingsrecht. De meneer die ik sprak liet merken dat vervelend te vinden. Hij begon erover dat je voor de laptop een andere mag nemen in ruil daarvoor. Op 14-9-2021 doe ik beroep op het herroepingsrecht. Dit doe ik o.a. door het herroepingsformulier per brief en mail naar hun toe te sturen. De laptop heb ik aangetekend retour verstuurd. De info op hun website dat je gratis retour kunt sturen is fout zoals ik vernam tijdens het telefonisch gesprek. Meerdere malen heb ik nog een mail naar hun toegestuurd met de vraag wanneer ik het geld terug ontvang zonder daarop een reactie terug. Als laatst heb ik een mail naar ze verstuurd met alle gegevens om aan te tonen dat ze de laptop terug hebben gekregen. Nog steeds heb ik geen geld terug ontvangen.

Gewenste oplossing

Het geld zo snel mogelijk terug betalen. Als kan binnen nu en vijf dagen.
Geboden oplossing
De eigenaar van Kelaptops (degoedkoopstelaptops.nl) is alleen bereid het geld terug te betalen na herroeping indien je klachten verwijdert en daarvoor in de plaats een goede review over zijn bedrijf plaatst. Ik weiger daaraan mee te werken want die klacht is omdat ik toen al 28 dagen aan het wachten was op geld terug en ook daarvoor al eerder contact met hem had opgenomen. Op hun website staat immers het webshopkeurmerk die je alleen mag gebruiken als je de koper die een beroep doet op het herroepingsrecht binnen 14 dagen terug betaald. De eigenaar van Kelaptops gaf nog een uitleg dat hij je geld voor hem zelf houd ook als je aangifte doet en zou gaan procederen. Volgens hem is dat nutteloos. Het mag dus duidelijk zijn dat de eigenaar van Kelaptops mijn geld heeft gestolen.
Status
niet opgelost
Beoordeling
sad

1 reactie

  1. Auteur
    Gebruiker1634048672
    Datum
    Goedenavond, Kelaptops(https://www.degoedkoopstelaptops.nl) heeft nog steeds niet terug betaald nadat ik een beroep heb gedaan op het herroepingsrecht. Ik kreeg als laatst een mail met kort: 20 oktober goed?, op mijn vraag wanneer ze terug betalen. Hierop reageerde ik terug dat ik er vanuit ga dat ze dus op 20 Oktober terug betalen en dat, dat prima is. Verder geen reactie meer en ook nog steeds geen geld terug op de bank(Vandaag 20 oktober om 20:20). Ga nog even afwachten want de dag is nog niet om. Dat betekend dat ik al ruim een maand wacht op mijn geld terug. Wat ik wil is dat ze of nog vandaag en anders morgen 21-10 mijn geld terug betalen.

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over KELAPTOPS?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen