Wij vinden dat Kentucky Fried Chicken hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Kentucky Fried Chicken: Natte bestellingen, daarna kfc onbereikbaar
Goedendag,Vandaag optijd een bestelling gedaan bij kfc utrecht (ordernummer 0524), 3 kwartier later kwam mijn bestelling maar de gehele bestelling was helemaal nat en week van de cola en er zat geen cola meer in de beker natuurlijk. Kfc had de cola in een kartonnen beker met kartonnen deksel gedaan wat absoluut niet slimste manier is om te vervoeren naar de klant. Vervolgens haalt de bezorger het uit de tas en druipt de gehele tas nat van cola over onze drempel, over de gallerij, de deurmat en gang. Wat we zelf moesten opruimen. De bezorger zei dat we moesten bellen met kfc. Na een tijdje werd er opgenomen, de jongen aan de lijn zei geen sorry niets, vroeg ons bestelnummer en zei dat de bestelling opnieuw geleverd zou worden. Ik zei tegen de jongen of ze nu wel de beker cola goed zouden verpakken waarop hij zei: ja natuurlijk. 30 minuten later komt er een nieuwe bestelling, een andere bezorger pakt de bestelling uit de tas en gewoon weer alles nat onder de cola; de bestelling, de vloer etc. etc. !! Wat een ontzettend geklungel zeg! De patat voelt taai en koud en de kip ziet zelfs nog rauw roze vanbinnen! (Flink gevaarlijk voor een zwangere klant, als ik voedselvergiftiging krijg is de aanklacht bij jullie). Opnieuw wordt er gezegd dat we moeten bellen met kfc. Nu na 10 gebeld te hebben krijgen we niemand aan de lijn. Vervolgens krijgen we iemand van kfc aan de lijn die zegt dat zei er niets aan kunnen doen en dat zei deliveroo niet kunnen contacteren en dat we bij hen moeten zijn. Wij geven aan dat kfc het zelf zo slecht verpakt en dat eerder kfc wel een nieuwe bestelling kon sturen. We vragen naar de manager en na een paar minuten worden we opgehangen. Daarna lijkt het nummer niet meer bereikbaar. Worden we een paar keer opgenomen maar weer opgehangen. Met een andere telefoon gebeld, nu gaat hij wel over maar na 11 keer wordt er gewoon niet opgenomen en worden we zelfs weggedrukt. Dit maakt mij heel boos. Dit is toch niet hoe je met klanten omgaat, schandalig gewoon. Geld kwijt en géen eten en niemand die het fatsoen heeft om dit probleem op te lossen!
Ik eis mijn geld terug! Wat een oplichterij zeg.
Mijn geld teruggevenBedrijf status