Klacht Keukenmaxx: Al 3 weken aan het bellen en nog weet ik niks
Ik ben al 3 weken met de klantenservice van keukenmaxx aan het bellen en mailen .ik word van de een na de andere gestuurd en weet nu nog steeds niks of de spullen besteld zijn wanneer het geplaatst word daar kan niemand antwoord op gik heb ook contact met keukenmaxx barenderechgt gehad daar heb ik de keuken gekogt en die bellen niet eens terug.nu 3 weken verder en nog steeds geen antwoord mijn keuken is op 16 maart geplaatst en Ik kan de keuken niet gebruiken hij is voor de helf kompleet het licht is niet aangesloten achgterwand panelen zitten verkeert om koelkast panelen zitten er niet bij onderplinten lichen er los onder afzuiger is niet aangesloten zij parneel bekrast handgreep zit er niet bij keukenbrand kan niet geplaatst worden omdat de achgter panelen vervangen moeten worden dus geen afwasbak en geen kraan.toen ik de keuken kocht wis ik binnen 2 weken wanneer ze hem kwamen plaatsen en nu voor wat panelen zit ik al 3 weken te wagten en ze weten nog steeds niks.Gewenste oplossing
Ik wil graag weten waar ik aan toe ben. Graag antwoord een datum en me keuken gebruiken!De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing: