Klacht Keukenmaxx: Al 3 weken aan het bellen en nog weet ik niks

Klachtnummer
# 299277
Gebruiker
Louisamarcel
Datum
3 reacties

Details

Klacht

Ik ben al 3 weken met de klantenservice van keukenmaxx aan het bellen en mailen .ik word van de een na de andere gestuurd en weet nu nog steeds niks of de spullen besteld zijn wanneer het geplaatst word daar kan niemand antwoord op gik heb ook contact met keukenmaxx barenderechgt gehad daar heb ik de keuken gekogt en die bellen niet eens terug.nu 3 weken verder en nog steeds geen antwoord mijn keuken is op 16 maart geplaatst en Ik kan de keuken niet gebruiken hij is voor de helf kompleet het licht is niet aangesloten achgterwand panelen zitten verkeert om koelkast panelen zitten er niet bij onderplinten lichen er los onder afzuiger is niet aangesloten zij parneel bekrast handgreep zit er niet bij keukenbrand kan niet geplaatst worden omdat de achgter panelen vervangen moeten worden dus geen afwasbak en geen kraan.toen ik de keuken kocht wis ik binnen 2 weken wanneer ze hem kwamen plaatsen en nu voor wat panelen zit ik al 3 weken te wagten en ze weten nog steeds niks.

Gewenste oplossing

Ik wil graag weten waar ik aan toe ben. Graag antwoord een datum en me keuken gebruiken!

3 reacties

 1. Auteur
  Keukenmaxx
  Datum
  Beste meneer/mevrouw Zeegers,

  Wij begrijpen dat u graag zo snel mogelijk uw keuken optimaal wil kunnen gebruiken en wil weten wanneer de openstaande service wordt verholpen. We nemen morgen contact met u op om u hier meer duidelijkheid over te geven, excuus voor het ongemak.

  Met vriendelijke groet,

  Inge Scholten - Keukenmaxx
 2. Auteur
  Keukenmaxx
  Datum
  Beste meneer/mevrouw,

  Wij hebben begrepen dat er gisteren nog contact met u is opgenomen en dat u uiterlijk dinsdag gebeld wordt om de bezoekafspraak vast te leggen, fijn om dat te kunnen vernemen.

  Met vriendelijke groet,

  Twan van de Brink - Keukenmaxx
 3. Auteur
  Keukenmaxx
  Datum
  Beste meneer/mevrouw,

  Intussen hebben we vernomen dat er met u een nieuwe bezoekafspraak gemaakt is om de service aan uw keuken op te komen lossen, goed om dat te vernemen.

  Met vriendelijke groet,

  Twan van de Brink - Keukenmaxx

Ook een klacht indienen over Keukenmaxx?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen