Wij vinden dat Keycamp hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Keycamp: niet klantvriendelijk, korting, voorwaarden vermeld bij actie, geen bevredigende oplossing,
Wij hebben een reis geboekt met reserveringsnummer 9462292 bij Keycamp zonder enige korting (vroegboekkorting, jonge gezinnen korting etc) Bij het voldoen van de nota zie ik op de site dat er 20% korting wordt gegeven over de periode van onze geboekte reis. Bij de voorwaarden staat NIET vermeld dat reeds geboekte reizen uitgesloten zijn. Ik heb direct gebeld, hierop werd totaal niet klantvriendelijk ingesprongen. Geen enkel begrip, zodra ik vroeg naar de voorwaarden werd mij verteld dat ik een mail moest sturen. Dat heb ik gedaan maar ook die werd niet bevredigend en serieus behandeld. Keycamp staat oa voor:niet voor verassingen komen te staan!! Dit strookt totaal niet met mijn beleving. Wat meer inlevingsvermogen en een kleine vorm van tegemoetkoming zou al bevredigend zijn!! Ik verwacht echt meer van een reisorganisatie. Ik begrijp dat de reisbranche het moeilijk heeft maar dat hebben wij ook!Gewenste oplossing
enige vorm van begrip en een tegemoetkomingBedrijf status