Goedemiddag,
Er zijn stoelen op kleur besteld. Bij ons in de winkel staat er aangegeven dan de gemiddelde levertijd van deze stoelen 8 weken bedraagt. Volgens de klant is er aangegeven dat dit 5-6 weken is. Onze medewerker kan zich niet voorstellen dat dit is aangegeven aangezien deze op bestelling worden geproduceerd en niet uit voorraad leverbaar zijn. De stoelen zijn door ons 20-6 besteld. Ze komen eind komende week binnen en dan kunnen we leveren. Het komt dan uit op 10 weken. Iets wat voor ons voor dit type stoel niet gek in de oren klinkt.
Er is gisteren gebeld naar onze medewerker. Deze gaf aan niet direct een antwoord te kunnen geven aangezien de producent op dat moment niet bereikbaar was en wilde de volgende ochtend de klant informeren. De klant is ook deze ochtend geïnformeerd via de mail en is er telefonisch een bericht achter gelaten.
Via facebook kwam ik zelf in contact met de klant en heb direct actie ondernomen en ook intern dit besproken. Ook de leverancier gebeld en de klant geïnformeerd.
In onze ogen lopen de orde zoals hij hoort te lopen. We zijn normaal echt bereid bij een ontevreden klant naar een oplossing te zoeken als we weten dat deze speelt. Tot vandaag waren wij ook niet op de hoogte van deze frustratie.
Wat ons wel zeer tegen de borst stuit is de zin, We worden van het kastje naar de muur gestuurd en bestel hier niet...
Wij hebben als bedrijf de service op nr 1 staan. Op internet zijn ook geen klachten te vinden en komen we er altijd makkelijk uit met klanten en lossen alles op. Ik snap ook niet hoe je dan van het kastje naar de muur wordt gestuurd na 1 tefefoon gesprek. 3-4 weken vertraging (wat voor ons geen vertraging is) lijkt me niet meteen aanleiding tot een negatieve campagne via facebook en deze site. Een telefoontje en we waren er makkelijk uit gekomen door bijvoorbeeld leenstoelen te leveren als tijdelijke oplossing.
40 euro ter compensatie en afhandelen.