Klacht Kickxl: Uitval Telefonie

Klachtnummer
# 25944
Gebruiker
ikkehj
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Sinds 19 maart hebben wij een triple100/100 abonnement bij KickXL. Bij aanvraag van het abonnement hebben wij gekozen voor nummerbehoud, voor 2 nummers. Die 2 nummers hadden we vroeger lopen bij UPC en Tele2. Vanaf de eerste dag van de activatie hebben we meer niet dan wel telefonie-signaal. Herhaaldelijk klagen bij KickXL mocht tot nu toe niet baten, ook niet na een aangetekende in-gebreke-stelling.
KickXL zegt hun best te doen, (en ik geloof ook wel, dat ze dat doen) maar het schiet niet op. Voor de duidelijkheid: TV en internet doen het prima, alleen telefoon is hopeloos.
Wij hebben ons toentertijd ingeschreven n.a.v. een vraagbundeling (glasvezel-aansluiting), en ik heb al van meer mensen in onze woonplaats gehoord, dat ze telefonie-problemen hebben. Eén van onze kennissen (die ook problemen had,) heeft een tijdelijk nummer gekregen.

Gewenste oplossing

Een oplossing zou natuurlijk zijn, dat het werkt. Misschien is een oplossing 2 nieuwe nummers. Nadat het goed werkt, wil ik een volledige compensatie van abonnementskosten m.b.t. telefonie.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Kickxl hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Kickxl?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen