Wij vinden dat Kidsworld Club hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Kidsworld Club: prijsverschil boeking hotelkamers
Met 12 personen geboekt naar Rhodos, Blue Bay , KidsWorldclub in Trianta.Hierbij zijn 2 x 2 persoonskamers geboekt, 2 x € 699,- ( 2 volwassenen, 2 volwassenen + baby) en
2 x 4 persoonskamers ( 3 volwassenen, 3 x € 814,-) (2 volwassenen + 2 kinderen, 2 x € 839,- en 2 x € 304,- )
Tijdens uitgave van de kamers kreeg iedereen een 4 persoonskamer toegewezen, dus ook degene die € 699,- betaald hadden en deze kamers waren ook nog aanzienlijk groter dan onze 4 persoonskamer die wij met 3 volwassen moesten betrekken, waarvan er 1 met rollator zich door de kamer moest bewegen. Onze kamer bevond zich in het hoofdgebouw en de andere 3 kamers in een bijgebouw, terwijl iedereen in het hoofdgebouw geboekt stond.
Onze klacht is dat wij meer betaald hebben dan de personen die een 2 persoonskamer hadden geboekt en een 4 persoonskamer krijgen, die zelfs groter is als onze 4 persoonskamer, waar wij € 115,- pp meer voor hebben betaald.
Compensatie van het verschil 3 x € 814,- tegen 3 x € 699,-- Status