Klacht Kievit Schoenen: pantoffel van niet eens 6 maanden is kapot van een heel bekende beroemde winkel,zonder garantie.

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 365221
Gebruiker
Sonja#53
Datum
1 reactie

Details

Klacht

ik heb een pantoffel gekocht op 7september 2018 na enkele maanden was de rand van de hak gerafeld ,omdat het niet goed was afgewerkt.Omdat ik de bon niet tijdig kon vinden kon ik niet eerder dan in maart2019 ,met mijn klachten.De medewerker vertikte om het om te ruilen .Op advies van de consumenten bond,kan ik mijn klacht kenbaar maken

Gewenste oplossing

simpel, mijn pantoffel omruilen en garantie en servies waar maken.De grote naam van je bedrijf waar maken.!!!!!!!!!!!
Geboden oplossing
ik moet weer een pantoffel kopen en dan krijg ik 50% korting.Terwijl ik alle recht heb op omruiling of aankoopbedrag terug.Omdat het door hun schoenmaker beoordeeld is.Als niet goed afgewerkt.En hij de medewerker van kievit gelogen heeft.En heel onvriendelijk is!Ik zou niemand aanraden om een aankoop aan te gaan ,of duidelijk afspraak te maken op papier.Neem een voorbeeld bij ANWB winkel ,die geeft 2 jaar garantie op papier.En probeert niks aan te smeren.Je krijgt wat je vraagt.Bij kievit krijg je alles ,behalve wat je vraagt.Ze komen met een tal van schoenen ,en blijven aandringen.Dus denk goed na mensen !!!!!!!!!!!
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

1 reactie

 1. Auteur
  Kievit Schoenen
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Goedenavond Mevr Moensar,

  Graag zou ik willen reageren op uw klacht welke u in eerste instantie in ons filiaal in Enschede hebt geuit en daarna in ons filiaal in Hengelo. Het is erg vervelend voor u dat de kwaliteit van de Rohde pantoffel niet is wat u ervan had verwacht. Zoals reeds aangegeven zijn wij bereid u een nieuw paar pantoffels met 50% korting te leveren. De garantie termijn va de pantoffels is helaas verlopen vandaar dat wij om u tegemoet te komen u deze coulance aanbieding hebben gedaan. Daar blijven wij ook bij. Helaas gaan wij de pantoffels niet vergoeden.

  Ik hoop u op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd,

  Met vriendelijke groet,

  Kievit Schoenen
  Mark Willemsen

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Kievit Schoenen?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen