Wij vinden dat Klussenbedrijf j.v.d.heuvel oss hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Klussenbedrijf j.v.d.heuvel oss: Niet nakomen afspraak mbt dak werkzaamheden
De nokvorst dakpannen lagen los en zouden vastgezet worden omdat het cement los liet zo werd mij verteld. Verder sprak ik af dat alle dakpannen nagekeken zouden worden of zij nog goed vast lagen. Degene die de klus zou klaren kwam naar mij toe met de mededeling dat ik lekkage heb gehad onder de dakpannen, dakbeschot volgens zeggen, en dat dit geïmpregneerd moest worden kosten € 1500,-- ! daarbij opgeteld de kosten nokvorsten mosvrij maken en impregneren + kosten schoorsteen mosvrij maken en impregneren ook nog eens € 850,--! Helaas kan ik het dak niet op om te controleren en dat heeft mij de das om gedaan want de nokvorst dakpannen zijn niet vastgezet zo vertelt een ander bedrijf die hier ook foto's van heeft gemaakt. Alle pannen liggen nog steeds los, gevolg lekkage.Ik heb eindeloos gebeld en ingesproken , zou teruggebeld worden en event. zou ik een tegemoetkoming krijgen omdat er veel klachten waren. Niemand heeft mij ooit teruggebeld en nu onbereikbaar.
Ik wil dat iemand langs komt en gewoon het werk, waar ik veel te veel voor betaald heb blijkt achteraf, in orde maakt zoals aanvankelijk afgesproken is. Of een compensatie en een deel van mijn € 2350,-- terug ontvangen. Op de werkbon staat immers 10 jaar garantie!!Bedrijf status