Klacht Klusup: "vakman" van Klusup bedreigde ons

Klachtnummer
# 633198
Gebruiker
BlauweParkiet#651
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Een zeer onprettige ervaring met Klusup en Zacharia van SST Klussers.
Z belde voor de afspraak, besloot zonder overleg dat er een tweede man nodig was en hing op.

Naast de factuur die we van Klusup kregen voor het uurloon, kregen we ook ineens een tikkie van hem voor "extra kosten". Na een vraag om een geldige btw factuur met specificatie van die kosten begon Z ons constant berichten te sturen, die factuur ontwijkend. Uiteindelijk stuurde hij er 1, met daarop een kvk nummer van een steakhouse, een adres van een supermarkt, geen rekeningnr en geen BTW nr.

We hebben meermalen contact opgenomen met Klusup om dit probleem op te lossen, maar die haalden hun handen van het probleem af. Ondertussen bleef Z ons bellen en bedreigingen sturen, incl ultimatum (“ik geef je tot 18:00”).
Uiteindelijk ging Klusup akkoord met het sturen van de extra factuur vanuit Klusup, zodat wij een geldige factuur zouden hebben. Helaas wilden zij ons niet tegemoet komen in de kosten, ondanks deze onprettige ervaring en de factuur die niet verantwoord kon worden. Helaas ontvingen we die factuur niet.

Uiteindelijk hebben we Z nog eenmaal geprobeerd te bellen om tot een compromis te komen, maar helaas reageerde hij zeer agressief en meldde dat hij onze deur zou komen inrammen als we niet betaalden. Hij meldde ook dat hij dat al eerder bij andere klanten had gedaan en hing op met "je bent de lul".
Hierop hebben wij een melding bij de politie gedaan omdat dit ons een zeer onveilig gevoel gaf.
Uiteindelijk hebben wij toch het tikkie betaald, omdat we veiligheid voorop stellen, maar de kosten kunnen we nu niet verantwoorden in onze administratie.
Een week later kregen we alsnog een factuur van Klusup voor de extra materiaalkosten die we dus al via een tikkie hadden betaald.

Gewenste oplossing

Een tegemoetkoming/creditfactuur van Klusup voor de extra factuur van de "vakman". Het laten vervallen van de tweede factuur.

0 reacties

Ook een klacht indienen over Klusup?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen