Klacht Knolpower.nl: Mn bestelling niet ontvangen maar wel betaald!!!

sad Niet opgelost
Natalie Westerhof

Voor 130 euro aan spullen besteld en betaald maar daarvan maar 2 dingetjes gekregen email gestuurd maar geen gehoor!!!

Mij de betaald goederen alsnog bezorgd voor mn dochtertje die fan is en dit haar verjaardag cadeau was!!!
Ze hebben de artikelen verstuurd maar ipv de zwart grijze pet hebben ze de rode verstuurd en de rugtas zat er niet bij en was ook nog voor mn dochtertje haar verjaardag had voor 150 euro bij elkaar besteld doe dit ook niet zomaar 123 weer.. want ze was echt teleurgesteld.. want 1e hadden ze maar 2 dingen verstuurd van de 8 artikelen en dat was mn hele bestelling wat ze bezorgd hadden schrok me rot en je kunt ze niet eens bellen dus via hier een melding gedaan en dus een mail van ze gekregen nou paar dagen later de bestelling binnen gekregen maar zat de rugtas er dus niet bij en ipv de zwart grijze pet een rode nee was niet leuk en voor mn dochterje helemaal niet en bestel je ook nog voor zon groot bedrag verwacht je toch wel wat je bestelt en betaalt dat je dat ook in huis krijgt hoop dat ze alsnog de rugtas bezorgen en de zwart grijze pet mag ook echt wel iers tegenover staan baar deze fouten en lang wachten en je verder niks weer hoort! Natalie Westerhof
sad

Ook een klacht indienen over Knolpower.nl?