Klacht KPN: Abonnement pauzeren i.v.m buitenland

Klachtnummer
# 182081
Gebruiker
noblettes
Datum
3 reacties

Details

Klacht

Van 1 september tot 1 december ben ik voor werk tijdelijk in het buitenland. In deze periode maak ik geen gebruik van mijn mobiele abonnement. Ik heb KPN gevraagd of mijn abonnement in deze periode tijdelijk stopgezet/gepauzeerd kon worden. Ik kreeg kortweg het antwoord dat dit niet mogelijk is. Op internet heb ik gelezen dat andere klanten wel op een bepaalde manier tegemoet zijn gekomen. o.a: tijdelijk verlagen abonnement. Ik vind het heel spijtig dat mij dit niet wordt aangeboden. Ook vind ik het zeer spijtig dat het niet mogelijk is mijn abonnement tijdelijk stop te zetten terwijl dit bij andere providers wel kan. Ik zou het erg op prijs stellen als KPN mij op de een of andere manier tegemoet kan komen.

Gewenste oplossing

tegemoetkoming in kosten/pauzeren/opties aangeboden worden door KPN omdat ik geen gebruik kan maken van het mobiel abonnement maar de kosten wel doorlopen.

3 reacties

 1. Auteur
  KPN
  Datum
  Geachte mevrouw Nobel,

  KPN heeft uw klacht ontvangen. Er wordt binnenkort contact met u opgenomen over de afhandeling van uw klacht.

  Met vriendelijke groet,

  KPN Klantenreacties CMT
 2. Auteur
  noblettes
  Datum
  Het is nu een week later, inmiddels 1 september, na de deadline van de eventuele aanpassingen die ik had kunnen doen. Ik zit nog steeds in het buitenland en heb geen reactie ontvangen van KPN! Ik weet niet of ik gebeld ben, maar ik kan niet gebeld worden omdat dit namelijk onderdeel is van mijn probleem!!! Ik ben zeer ontevreden over de afhandeling van mijn klacht. Ik ben zo goed als 10 jaar klant van KPN/HI. Graag reactie op deze pagina of per email van KPN s.v.p. hartelijk bedankt alvast.
 3. Auteur
  noblettes
  Datum
  Beste KPN. Helaas is mijn baan niet door gegaan. Mede door het niet rond kunnen krijgen van verplichtingen. Ik vind het heel jammer.

Ook een klacht indienen over KPN?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen