Opgelost door KPN: KPN en het Kafka systeem

content Opgelost
E.A. Coors

Betreft gedwongen transitie van provider OnsBrabantnet ( onderdeel KPN) naar KPN.
Klacht t.a.v.
1. korte periode tussen aankondiging en uitvoering , waardoor geen mogelijkheid om te orienteren op inhoud en prijsstelling concurrerend aanbod
2. Een eerste schrijven waarin foute / te lage tarieven werden voorgespiegeld ( hierdoor leek het dat nieuwe tarieven zeer concurrerend waren )
3. Aankondiging middels mail om transitie-afspraak te maken op website KPN. Website werkte niet. Chat contact met KPN over verzoek afspraak voorkeursdag en -tijd in systeem op te nemen i.v.m. niet werken website. Bleek niet mogelijk, kon enkel via andere afdeling .
4. Oude provider benaderd en probleem voorgelegd. Ben teruggebeld door medewerkster welke mij verzekerde dat mijn voorkeursdatum en - tijd in systeem was opgenomen en dat KPN daarover een bevestiging zou mailen.
5. Geen bevestiging ontvangen en weer contact oude provider. 1000 x excuses , er is iets fout gegaan, voorkeursdatum transitie niet meer mogelijk en moest akkoord gaan met andere datum voor transitie.
6. Nieuwe datum uiteindelijk bevestigd en thuis apparatuur installatie ontvangen, maar zonder een 2e TV ontvanger. Chat - contact KPN om 2e ontvanger na te sturen. Nee, helaas niet mogelijk. KPN kan maar 1 order voor 1 klant tegelijk in haar systemen kwijt. Moet afspraak dan annuleren , nieuwe datum kiezen en dan kan zending 2e TV ontvanger worden meegenomen
Waar blijft de klant / c.q. kalnt-vriendelijkheid in deze. ??????????????????????

Als compensatie een wifi-versterker ontvangen.
opgelost
content

KPN
    Geachte heer/mevrouw Coors.

KPN heeft uw klacht ontvangen. Er wordt binnenkort contact met u opgenomen over de afhandeling van uw klacht.

KPN Klantenreacties CMT
    E.A. Coors
    Er is op de 22e juni, de dag dat de installatie van het 3 in 1 pakket KPN werd verzorgd , telefonisch contact opgenomen door een medewerker van de klantenservice. Deze gaf aan direct aansluitend op genoemde installatie wederom contact op te nemen over de klacht. Zo kon een eventuele omissie onstaan gedurende die installatie direct worden meegenomen. Ben daarmee akkoord gegaan, maar de medewerker heeft n i e t s meer laten horen !
    E.A. Coors
    Het is nu 9 juli 2017 en t.o.h is vanuit KPN nog steeds niet gereageerd zoals beloofd.

E.A. Coors
    D.d. 19 juli nog steeds geen enkele reactie. Illustreert hoe bij Kpn gedacht wordt over de klant.

E.A. Coors
    D.d. 28 juli gebeld door een KPN medewerker welke aangaf e.e.a. heel vervelend te vinden en compensatie aanbood. Heb aangegeven wifi versterker te kunnen gebruiken en ontving deze al de volgende dag thuis. Hier kan ik mee verder !

Ook een klacht indienen over KPN?