KPN is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.
Opgelost door KPN: Leasetoestel belachelijk duur
Ik mag na 2 jaar binnenkort mijn leasetoestel, een iphone 4s 8gb, overkopen voor het schaamteloze aanbod van Hi van €150. Dit terwijl ik al bijna 2 jaar maandelijks €20 heb betaald voor het toestel en dus eigenlijk al €480 kwijt ben. Bij aanvang van het abonnement werd mij nota bene nog door een medewerker van Hi verteld dat ik het toestel na 2 jaar voor een heel laag bedrag zou kunnen afkopen. Totaal onredelijk, onbetrouwbaar en oneerlijk, om over de klanten'service' nog maar te zwijgen. Allen signalen over Hi die ik vaker terug heb zien komen op diverse fora en klachtensites. Ik hou mijn hart vast voor de klachtbehandeling. De vorige keer was dsze namelijk belabberd...Gewenste oplossing
Een redelijke afkoopprijs voor een 2-jarig leasetoestel en een serieuze klachtbehandeling door Hi die niet alleen maar is gericht op sales maar vooral op de klant.- Status