Klacht KPN: Netflix werkt niet en films via Videoland unlimited haperen.

Klachtnummer
# 147959
Gebruiker
cockeloen
Datum
2 reacties

Details

De klacht

Ik ben al jaren klant van KPN en gebruik alles in 1 glasvezel. Al langere tijd hapert het beeld wanneer ik een film via Videoland unlimited afspeel. Ook heb ik sinds oktober 2015 Netflix. Ik heb ook een Netflix account. Netflix geeft vanaf het begin al geen beeld. Alle resets en updates gedaan. Nieuwe decoder en nieuwe modem gehad. Werkt nog steeds niet. Ik kan nergens buiten de standaard klantenservice terecht voor mijn klacht. Ik betaal een duur abonnement en krijg ook geen tegemoetkoming in de kosten daar ik niet volledig van de mogelijkheden gebruik kan maken. Het enige dat geboden wordt is een onderzoek of dit ook bij andere klanten voorkomt. Ik ben hier al 2 maanden over aan het bellen en kan nergens anders terecht om een klacht in te dienen omdat mij probleem nu nog steeds niet is opgelost.

De oplossing

Ik wil naar Netflix kunnen kijken en gewoon beeld hebben. Tevens wil ik dat mijn beeld bij het afspelen van een film via de betaalde dienst Videoland unlimited scherp is zoals het hoort. Mijn internet ligt het niet aan. In het kort wil ik dat de diensten waar ik veel geld voor betaal naar behoren werken zonder constant maar te worden afgescheept door de klantenservice. Ook wil ik een tegemoetkoming in de kosten voor de maanden dat mijn probleem niet is opgelost.

2 reacties

 1. Auteur
  KPN
  Datum
  Geachte heer Ockeloen,

  KPN heeft uw klacht ontvangen. Er wordt binnenkort contact met u opgenomen over de afhandeling van uw klacht.

  Met vriendelijke groet,

  KPN Klantenreacties CMT
 2. Auteur
  KPN
  Datum
  Geachte heer Ockeloen,

  Van uw behandelaar hebben wij begrepen dat uw klacht naar tevredenheid is afgehandeld. Op het klachtenkompas hebben wij dan ook de status veranderd. Kunt u dit bevestigen?

  Met vriendelijke groet,

  KPN Klantenreacties CMT

Ook een klacht indienen over KPN?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen