Klacht KPN: Rijgedrag chauffeur
Donderdagmorgen 20-4 j.l. om iets na 09.00 uur reed ik van Bemmel richting Gendt. Er rijd nog een auto voor mij en daarvoor een kleine bestelwagen van de KPN. Je mag 80 km rijden op die weg, maar de KPN chauffeur reed 60 km. Dat is niet het ergste. De man/vrouw die achter het stuur van de wagen van de KPN zat was met alles bezig behalve met auto rijden en opletten in het verkeer. De wagen ging steeds ver naar links over de middenstreep wardoor inhalen niet mogelijk was maar ook voor tegenliggers gevaarlijke situaties uitlokte. Het enige wat ik van het kenteken kon zien was dat het met een V begon, ik moest op een gegeven moment afslaan waardoor ik de rest niet kon zien. Heb het ernstige vermoeden dat de chauffeur met zijn/haar mobiel bezig is geweest en dat belangrijker vond dat zijn/haar eigen veiligheid en die van andere weggebruikers. Schandalig gedrag dit in het verkeer.De oplossing
De bewuste chauffeur hierop aanspreken. Hij/zij is niet alleen op de weg, en als dat wel zo was rijd je nog niet zo associaal.De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing: