Opgelost door KPN: Verslechterd mobiel bereik thuis

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 31872
Gebruiker
Stan
Datum
2 reacties

Details

De klacht

Sinds enige tijd slecht tot geen bereik meer in en om ons huis in Beek en Donk. Verbinding valt zeer regelmatig weg tijdens gesprekken, waardoor mobiel niet bruikbaar. Toen we half jaar geleden hier kwamen wonen was het bereik wel acceptabel, en daarom ook geen vaste telefonie aangeschaft. Sinds een maand is het bereik ver achteruit gegaan, en de mobiel dus nagenoeg onbruikbaar. Contact gehad met Hi/KPN. Zij zeggen niets te kunnen doen, en adviseren om over te gaan op 2G verbinding, maar dat is geen oplossing omdat ik buiten de deur wel mijn 3G nodig heb, en niet telkens kan switchen. Ook 2G heeft overigens een belabberd bereik.

De oplossing

Versterking van het signaal (was voorheen ook mogelijk). Of levering van een MicroCell zoals Vodafone beschikbaar heeft. Of een gratis aansluiting op vaste telefonie.

2 reacties

 1. Auteur
  KPN
  Datum
  Geachte heer Rooijackers,KPN heeft uw klacht ontvangen. Er wordt binnenkort contact met u opgenomen over de afhandeling van uw klacht.Met vriendelijke groet,KPN Klantenreacties CMT
 2. Auteur
  Stan
  Datum
  Vandaag (week na inbehandelingname) gebeld door KPN. Helaas kon er door KPN geen oplossing geboden worden voor het probleem. De micro-cell is een techniek die niet gebruikt wordt door KPN.
  Uiteindelijk een regeling getroffen dat ik mijn abonnement kan opzeggen indien gewenst, zodat ik kan zoeken of een andere aanbieder beter bereik kan bieden op mijn locatie + een financiële tegemoetkoming op mijn abonnementskosten.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Stan
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
opgelost
Beoordeling
happy

Ook een klacht indienen over KPN?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen