Klacht Krups: Ik vermoed brand gevaar bij een Krups apparaat die niet vanzelf stopt.

Klachtnummer
# 663699
Gebruiker
Danny074
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Voor de verbouwing een Krups Dolce Gusto Piccolo XS gekocht. Dit omdat ik al 10jaar Krups heb staan en mijn bezoek en de bouwvakkers lekkere koffie gun. Maar zoiets doms en gevaarlijks heb ik nog nooit meegemaakt. Bij het eerste gebruik zocht ik een aan en uit knop echter was deze er niet. Vervolgens zie ik op de dolce gusto cups streepjes staan om je apparaat in te stellen. De piccolo xs kun je niet instellen. Toen kwam ik er achter dat het apparaat ook niet van zelf stopt als bijvoorbeeld het maximum aantal streepjes bereikt is. Het apparaat trek het hele water reservoir leeg en blijf doorgaan met pompen.
Ik vind het niet kunnen dat Krups iets verkoopt waar Dolce Gusto op staat maar je de streepjes niet kunt instellen die het merk voorschrijft.
Ik vind het niet kunnen dat Krups een apparaat verkoopt die door gaat tot je het zelf stopt. (je keuken zit er dan onder je koffie smaakt niet)
Het gevaarlijke is in mijn beleving brand. Namelijk dat ik denk dat het apparaat door blijft verwarmen als het reservoir al leeg is omdat het door blijft lopen.
Ik vind dit zo spijtig, het meest stomme is dat je moet tellen volgens de handleiding. 1 streepje zou 3 seconden moeten zijn of iets. Na mate het apparaat ouder wordt zal het ook niet meer dezelfde druk hebben als een nieuw, daardoor zal het tellen ook niet meer corresponderen met de streepjes van dolce gusto.
Als ik klaar ben met de verbouwing dan gaat de machine mee in de laatste container met bouwafval.

Gewenste oplossing

Stop met de verkoop van dit soort apparatuur. De keuken van ons nieuw huis is oud en wordt vervangen. Mocht dit al de nieuwe zijn, dan had ik mijn rechtsbijstandsverzekering ingeschakeld.
Garantie dat het apparaat niet in brand vliegt als je vergeet dat je koffie hebt gezet.
Dolce gusto iets kleiner op de doos zetten omdat je je niet aan de streepjes kunt houden.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Krups hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Krups?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen