Wij vinden dat Krups hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Krups: Koffieapparaat die al maanden zoek is geweest
Beste,Een aantal maanden geleden heb ik mijn krups koffiezetapparaat ter reparatie aangeboden bij jullie(S912343 na maanden heen weer bellen is het apparaat bij technischeunie in Utrecht teruggevonden.24/06/2022 was de bedoeling dat het apparaat op mijn huisadres bezorgd zou helaas die dag niemand gezien,maandag 27/06/2022 is het apparaat eindelijk na maanden heen en weer gestuurd te worden door E care ,naar krups,naar technischeunie,naar een droppoint eindelijk ontvangen.ik wil heel graag dat iemand mij een feedback geeft over mijn frustratie en eventueel ergens een tegemoetkoming over de koffie die ik niet van mijn apparaat kon gebruiken.
Heel graag ergens een oplossing voor de leed die ik heb ondervonden door maanden lang heen en weer te bellen naar waar mijnbonenapparaat was gebleven.