Klacht Kunst & Cultuur Cadeaukaart: Kunstcultuurcadeaukaart is maar 1 jaar geldig

Klachtnummer
# 570989
Gebruiker
H. Berger-Bick
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Van mijn vrienden op 31-8-19 een cadeaukaart van €60/75 gekregen. Agv de pandemie zijn er geen theatervoorstellingen vanaf 2-2020. Ook later in 2020 geen voorstelling die ik bij kan wonen. In de zomer van 2021 eindelijk een voorstelling, maar nu blijkt de kaart niet meer geldig. Op de achterkant blijkt opeens in minuscule lettertjes te staan dat geldigheid 1 jaar is. Op mijn mail naar de organisatie krijg ik onderstaand antwoord. Ik ben hierover zeer ontstemd.

Team Kunst & Cultuur Cadeaukaart
Wo 3-11-2021 15:27

Vriendelijk dank voor je bericht. Wij hebben je kaartgegevens zojuist gecontroleerd en zien dat je kaart is vervallen. Vervelend dat je geen gebruik hebt kunnen maken van de cadeaukaart.

Conform onze algemene voorwaarden vervalt het saldo van de cadeaukaart na de geldigheidsduur van één of twee jaar, afhankelijk van de aankoopperiode. Hier worden geen uitzonderingen in gemaakt. Het saldo en de geldigheid kun je altijd nagaan op de website, zoals vermeld op de kaart. Onze en in de cadeau kaarten branche gebruikelijke handelswijze, is volledig in lijn met de geldende wet- en regelgeving. Onze organisatie is niet aangesloten bij de Stichting Keurmerk Cadeaukaarten.

Omdat wij begrijpen dat het een vervelende situatie is, willen wij je kosteloos een Hotel Giftcard Voucher aanbieden. Met deze voucher krijg je €10 korting op iedere boeking!

Met vriendelijke groet,

Team Kunst & Cultuur Cadeaukaart
Asterweg 20 B2
1031 HN Amsterdam
T 020 – 261 18 52
www.kunstcultuurcadeaukaart.nl

Gewenste oplossing

Ik zou graag zien eis dat het geld dat voor deze kaart is betaald door mijn vrienden alsnog wordt teruggestort, of dat de geldigheid van deze kaart wordt uitgebreid tot minimaal een jaar na het eind van de pandemie. De meeste voorstellingen zijn immers gecancelled ten tijde van de geldigheid van deze kaart.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Kunst & Cultuur Cadeaukaart hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Kunst & Cultuur Cadeaukaart?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen