Opgelost door lab21: Slechte kwaliteit schutting en onacceptabele oplossing

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 70029
Gebruiker
Ed
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Slechte schuttingen: productiefout geconstateerd! De geboden garantie was 10 jaar dus dan denk je dat het wel goed komt. Allerlei beloftes om het netjes op te lossen zijn nu, 2,5 maand later nog niet geboden. Ook wordt de klacht niet serieus genomen en willen ze niet tot een oplossing komen. De werkzaamheden die uitgevoerd zijn hebben geen positieve oplossing geboden. Sterker nog het is domweg slecht gemonteerd. Het boor slijpsel wat in de tuin achter gelaten is heeft zelfs een gevaarlijke situatie opgeleverd door mens en dier.

De oplossing

Levering van nieuwe tuindeuren en montage daarvan. Dicht maken van gaten in de palen. En financiële compensatie voor de gelden schade.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat lab21 hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

1 reactie

  1. Auteur
    Ed
    Datum
    Na mijn commentaar en meerdere berichten op klachten sites een reactie gekregen van de eigenaar van het bedrijf. Na wat heen en weer gemail is er nu een afspraak gemaakt voor 1 oktober. De afspraak is dat op 1 oktober alle klachten opgelost zullen worden. Een medewerker zal alles in orde gaan maken en de eigenaar zal meekomen ter beoordeling. Erg sportief en zeer positief.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Ed
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
opgelost
Beoordeling
happy