Klacht Latin Village: Slechte parkeergelegenheid en halve festival gemist.

C.E.

Om kwart voor 3 weg gegaan uit Apeldoorn. Door drukte op de weg zouden we om kwart over 4 aan komen. Prima. Maar dat je vervolgens 3 uur!!!!! In de file staat voor parkeren en dan dus nog steeds minstens een half uur in de file moet staan is echt absurd. Je wordt gewoon gedwongen om ergens anders te parkeren om nog enigzins te kunnen genieten van het festival. Door deze achterlijk slecht geregelde zooi hebben we het halve festival moeten missen, we waren pas na 7 uur binnen sn wilde eerst eten en drinken doordat we zolang in die auto hadden gezeten, en ook nog bijna 20 euro parkeerkosten voor niets betaald!!!

Ik EIS het geld terug voor de parkeerkosten en een vergoeding of andere tegemoetkoming voor het feit dat we het halve festival hebben moeten missen door deze belachelijk slechte organisatie!

Wij vinden dat Latin Village hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Ook een klacht indienen over Latin Village?