Klacht Le Chique Wonen: Internetoplichting

Klachtnummer
# 311513
Gebruiker
Martin 523
Datum
3 reacties

Details

De klacht

Le chique wonen geeft nu aan dat de tafel de tafel in Frankrijk is of ik extra 59,85 wil betalen daar gaan wij niet mee akkoord mijn vrouw de week erop een bericht voor de zoveelste keer gestuurd wat de stand van zaken is en krijgt als antwoord dat ze zo bericht krijgt inmiddels weer een week verder.
Heb haar vanmiddag een mail gestuurd dat we duidelijkheid willen hebben maar wederom geen reactie ook verteld dat ik een melding via klachtenkompas zou doen en aangifte bij meldpunt internetoplichting.
Want laten we eerlijk zijn als tegen dit soort praktijken geen handvest kan worden gemaakt is het makkelijk geld verdienen.

De oplossing

Geld terug

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Le Chique Wonen is aktief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

3 reacties

 1. Auteur
  Martin 523
  Datum
  De levering is door lechiquewonen eenzijdig geannuleerd dus het wachten is dat het geld weer retour wordt gestort
 2. Auteur
  Martin 523
  Datum
  Nadat Lechique eenzijdig de bestelling heeft geannuleerd blijft het weer akelig stil al 2x gevraagd wanneer het geld geretourneerd wordt maar steeds geen reactie
 3. Auteur
  Martin 523
  Datum
  Lechique een aan getekend en een gewone brief gestuurd we gens ingebreke stelling maar weer af wachten tot dusver blijft het akelig stil

Reageer

Is dit jouw klacht? Log dan in om te reageren