Opgelost door Lebara Mobile: Nummer behouden
De klacht
Geachte heer/mevrouwIn Mei 2016 waren wij op vakantie en toen was er in gebroken bij ons in het buitenland.
Veel dingen zijn gestolen ook mijn mobiel met sim kaart en puk code kaart die in mobiel hoes je zat. Terug keer van vakantie heb ik 2 keer een mail gestuurd met dat ik mijn mobiele nummer 0620087000 terug wil nooit een terug koppeling gehad van Lebara. En heb 1 keer gebeld en kreeg een Engels praten de man aan de lijn die gaf mij advies om een lebara sim kaart te kopen met een nieuwe nummer. Zodat de oude nummer erop kan komen. Ik heb dat al 2 keer gemaild naar Lebara nieuwe nummer en behouden van mijn oude nummer. Geen gehoor helaas nu zijn wij al maanden verder ik wil het opgelost .
hebben mijn nummer terug. Ik had voor het laats toen nog 20 euro opgewaardeerd en ook naar Pakistan gebeld.
0620087000 mijn mobiele nummer wat ik wil behouden .
De oplossing
Graag wil ik dat ik mijn 0620087000 van Lebara weer terug krijgen weer kan gebruiken.Uiteindelijke oplossing
Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.