Klacht Leidse Onderwijsinstellingen: De examencommissie is mij 'vergeten' te mailen, nadat ik al lang wacht op een uitnodiging.

Klachtnummer
# 555144
Gebruiker
Maaike-113
Datum
0 reacties

Details

De klacht

Voor de zomervakantie heb ik mijn afstudeeronderzoek ingeleverd via de LOI campus. Op 15 augustus zou mijn studie aflopen en zou ik geen toegang meer hebben op de Campus. Mijn begeleider M. Brunt heeft op 26 juli mijn afstudeeronderzoek beoordeeld en doorgezet naar de examencommissie. De hele zomervakantie heb ik gebeld om te vragen of er al iets bekend is over de MAZ. Vandaag kreeg ik eindelijk een duidelijk antwoord en kwam er wat schot in de zaak...

De examencommissie was mij vergeten een mail te sturen om aan te geven dat alles in orde is. Ik heb veel geld betaald voor mijn opleiding en dan verwacht ik niet dat er zulke fouten worden gemaakt....

Vandaag heb ik gelijk het mailtje van de examencommissie ontvangen. In het mailtje lees ik dat ik allerlei documenten moet mailen naar de examencommissie. Helaas heb ik vanaf 15 augustus geen toegang meer tot de Campus en kan ik niet bij al mijn documenten...

Opnieuw gebeld en opnieuw moet het doorgezet worden naar een andere afdeling. Dit gaat opnieuw weer wat werkdagen duren.

Mijn geduld is ondertussen wel op. Nogmaals, ik heb veel geld betaald om deze opleiding te kunnen volgen. Ik verwacht daar ook wel wat service voor terug. Ik ben teleurgesteld en moet zeggen dat ik - mede door zulke dingen - de LOI nooit bij iemand zal aanraden.

Vervolg 24 uur later

Ik krijg een mail dat ik toegang heb gekregen tot de Campus.
Helaas na controle blijkt dat ik wel de Campus in kan komen, maar ik kan niet bij de lesstof en mijn portfolio. Ik kan dus alsnog niet de documenten uit mijn portfolio halen.

(Het is sowieso bijzonder dat ik documenten moet inleveren via de Campus en daarna ze nogmaals moet verzenden naar de examencommissie. Maarja. Alles voor dat diploma....)

De oplossing

Het liefst zou ik zien dat de examencommissie zelf de documenten in mijn portfolio op de Campus bekijkt. Daar heb ik ze immers toch moeten inleveren?
Mocht dat niet mogelijk zijn dan zou ik graag zelf zo snel mogelijk toegang krijgen tot de Campus, zodat ik alle portfolio opdrachten kan opslaan en versturen.

Daarnaast zou ik graag binnen de 3 weken - die in de mail zijn genoemd - een uitnodiging ontvangen voor mijn MAZ.

0 reacties

Ook een klacht indienen over Leidse Onderwijsinstellingen?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen