Klacht Let's Fix Witgoed: Onbetrouwbaar bedrijf dat alleen uit is op je geld.

Klachtnummer
# 438346
Gebruiker
Schmit3
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Let's Fix werd ons aangeraden via Witgoedhulplijn. Achteraf hadden de spelfouten op beide sites de eerste alarmbellen moeten doen rinkelen, maar in goed vertrouwen maakten wij een afspraak voor onze defecte koelkast van Whirlpool. Die trouwens al eerder vanzelf kapot was gegaan en vervangen was na 2 jaar, maar nu na 2 jaar weer stuk was.

Twee monteurs kwamen kijken en hun conclusie was dat de condensator kapot was. De kosten voor deze diagnose moesten contant afgerekend worden want de app voor het pinnen deed het niet.

We zouden teruggebeld worden, maar dat gebeurde niet, dus wij er zelf achteraan. De mevrouw aan de andere lijn had het ineens over een thermostaat die voor het vijfvoudige van de eerder genoemde kosten vervangen moest worden. Miscommunicatie van hun kant?

Tijdens de communicatie met dit bedrijf waren wij trouwens degenen die steeds het initiatief moesten nemen.

Na een week onduidelijkheid besloten we om een second opinion te vragen van een monteur die ons door vrienden aangeraden werd, Ton. Deze man is een held. Ton kwam al heel snel tot de conclusie dat het in ieder geval niet de thermostaat was, EN wilde niets weten van voorrijkosten.

Conclusie: Let's Fix en Witgoedhulplijn (en Whirlpool) zijn helaas het vertrouwen en het geld van de consument niet waard. Deze les kostte ons 70 euro, 2 weken en een beetje vertrouwen in de medemens.

Gewenste oplossing

We zouden tevreden geweest zijn wanneer de koelkast snel, goed en voor een eerlijke prijs gemaakt was. Maar liever ontvangen we het geld voor de diagnose terug.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Let's Fix Witgoed hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Let's Fix Witgoed?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen