Klacht Libema Vakantieparken Beekse Bergen: Kortingscode die niet te gebruiken is wanneer je voor volgend jaar wilt boeken

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 598601
Gebruiker
Gebruiker1599378551
Datum
1 reactie

Details

Klacht

Wij zijn net terug van een weekje vakantiepark Beekse Bergen. Dat er bouwwerkzaamheden plaatsvonden wisten wij niet. Dat was wat minder en je moet behoorlijk wat geld betalen voor deze overlast. Maar goed, dit ter zijde. Ondanks dat willen we toch nog een weekje boeken. We hebben een kortingscode ontvangen waar we gebruik van willen maken. Je moet binnen 3 maanden boeken en de vakantie moet dan binnen 12 maanden plaatsvinden. Vervolgens zijn er geen prijzen bekend voor volgend jaar. Wij willen graag rond dezelfde periode nog een keer terugkomen. Dan bel ik netjes met een medewerker. Dan krijg ik te horen dat ze nog geen prijzen hebben voor volgend jaar. En dat ze daar niks aan kunnen doen. Hoe kun je dan een mail sturen dat we binnen 3 maanden moeten boeken en binnen 12 maanden de vakantie moeten regelen. Ik krijg dus geen prijzen. Dan moet ik een voorboeking doen en dan krijg ik in september te horen welke prijs het gaat worden. Als dat niet naar mijn zin is, dan kan ik dus geen gebruik maken van die kortingscode, want de 3 maanden zijn om. Wat een belachelijk regeling. Bied dan die kortingscode niet aan of hou je niet aan die 3 maanden.

Gewenste oplossing

Het zou toch fijn zijn dat ik een boeking kan doen voor volgend jaar en dat ik kan kiezen uit data waarbij gewoon prijzen genoemd staan. Desnoods gelden de prijzen die voor dit jaar golden. Want wanneer je iemand een kortingscode aanbiedt, met daarbij speciale regels. Binnen 3 maanden boeken, maar je mag binnen 12 maanden terugkomen. Dan klopt het nu dus niet. Echt grootste onzin om je klanten zo tevreden te stellen.
Geboden oplossing
Wat is dit nu voor oplossing? Dat heb ik daarboven al geschreven. Dan moet ik nu een datum prikken. Dan krijg ik pas een reactie wanneer de prijzen bekend zijn. Dan kan ik toch niet rustig rondkijken welke prijzen er aan welke periode hangen? Dit is dus een oplossing van niks. En die kortingscode die jullie aanbieden is dus onzin, want je kunt er niks mee. Zet dan neer dat je binnen 3 maanden moet boeken en moet gebruiken ipv binnen 12 maanden, want dat kan dus niet!
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

1 reactie

 1. Auteur
  Libema Vakantieparken Beekse Bergen
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Beste familie Methorst,

  hartelijk dank voor uw opmerkingen.

  U kunt nu al een voorboeking maken met herhalingskorting. Echter krijgt u dan nog geen definitieve bevestiging, maar een voorboekingsbevestiging. Dit omdat de prijzen voor 2023 nog niet bekend zijn. Zodra de prijzen voor 2023 bekend zijn ontvangt u een bevestiging van uw reservering met de korting verwerkt. U kunt dan nog kosteloos afzien van de reservering.

  Om uw reservering te maken kunt u contact opnemen met onze collega's van de afdeling reserveringen op telefoonnummer: 088 - 9000 360. Of wij kunnen contact met u opnemen als u ons een mailtje stuurt met telefoonnummer waarop u te bereiken bent. U kunt dit mailen naar: info@beeksebergen.nl.

  Wij hopen u in 2023 nogmaals te mogen verwelkomen.

  Met vriendelijke groet,

  Kim
  Service Center Beekse Bergen

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Libema Vakantieparken Beekse Bergen?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen