Klacht Libema Vakantieparken Beekse Bergen: Opbouw van Awakenings Festival op het terrein van de Beekse bergen tijdens de zomervakantie

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 611009
Gebruiker
Marije
Datum
1 reactie

Details

Klacht

Wij hebben van 16 juli t/m 29 juli op het Lake Resort van de Beekse Bergen gestaan. Dit was onze 2e vakantie hier, want afgelopen jaar was zo ontzettend leuk dat we dit graag dit jaar weer wilden doen. De eerste 8 dagen waren inderdaad ten minste zo leuk als het jaar daarvoor en we hebben hier echt van genoten.
Helaas werd er op het terrein van de Beekse Bergen het Awakenings Festival opgebouwd. Dit werd de laatste 4/5 dagen van onze vakantie echt storend. Er is hierover minimaal gecommuniceerd. In de bijlage van de email met de reserveringsbevestiging stonden een aantal regels dat er een 'evenement' plaats zou vinden en dat er op- en afgebouwd zal worden. Hierbij moest gedacht worden aan het plaatsen van horecapunten en toiletunits. Wij zouden hier 'mogelijk' hinder van kunnen ondervinden. De hinder die wij ondervonden hebben was zodanig, dat ik volgend jaar niet meer terug zal komen tijdens de zomervakantie. Buiten het feit om dat ik het een vreemde beslissing vind om een familiecamping in het midden van de zomervakantie om te toveren tot een techno festival (helaas heeft gretigheid ook voor de Beekse Bergen de overhand gehad... jammer!) moet er voor volgende jaren echt duidelijker VAN TE VOREN gecommuniceerd worden wat de consequenties hiervoor zijn voor de campinggasten.
Ten eerste liep de camping 5 dagen voor de start van het festival leeg, want mensen konden niet over het weekend heen boeken, dus het werd logischerwijs leger en leger. Hierdoor hadden wij het gevoel dat de vakantie echt al bijna te einde was. Naast de algemene opbouw op het sportveld, werden er lelijke dranghekken geplaatst over de hele camping die de sfeer totaal hebben weggenomen. Het ergste vonden wij de heftrucks die rondreden tussen de camping en het safaripark. Deze mensen hadden totaal geen besef dat er jonge kinderen rondfietsen en ze waren roekeloos.Het was oprecht een aantal keer levensgevaarlijk. Mijn dochter vond het doodeng en weigerde er nog langs te fietsen, dus moesten we een heel eind omfietsen. Wij voelde ons echt ondergewaardeerd en onwelkom.
De Beekse Bergen is niet goedkoop en we hebben premium prijzen betaald vanwege het hoogseizoen. Wij (en alle andere campinggasten die wij gesproken hebben met ons) zijn echt ontzettend teleurgesteld in de Beekse Bergen en de laatste dagen van onze vakantie.

Gewenste oplossing

In de toekomst moet hier beter over gecommuniceerd worden en ik wil graag compensatie ontvangen voor de laatste 5 dagen van onze vakantie.
Geboden oplossing
Helemaal geen oplossing geboden. Niet eens een verontschuldiging helaas.
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

1 reactie

 1. Auteur
  Libema Vakantieparken Beekse Bergen
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Geachte familie Briscoe,

  Wat vervelend om te lezen dat uw verblijf niet geheel naar wens gelopen is. Wij hebben getracht iedereen zo goed mogelijk te informeren over de opbouw van het festival. Mocht u nog verder contact hebben met een van mijn collega's kunt u hen bereiken via servicecenter@beeksebergen.nl. Wij staan u graag te woord.

  Met vriendelijke groet,
  Team Service Center Beekse Bergen.

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Libema Vakantieparken Beekse Bergen?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen