Klacht Lidl: lekkende coffee latte macchiato cups voor de dolce gusto
Ik gebruik al een tijdje de koffie cups van Lidl voor het dolce Gusto apparaat.De smaak van de koffie vind ik heel goed in vergelijking met andere B-merken.
Maar bij de Milk Cups van de Latte Macchiato gaat het vaak fout. De melk komt dan uit alle kanten van het apparaat. Ik heb de slechte cups een paar keer uit elkaar gehaald en zag dat er allemaal geklonterde melk in zat die het uitvoergat verstopte dus daarom komt de melk er dan aan de bovenkant uit.
Ik zou het heel fijn vinden als dit opgelost kan worden zodat ik de cups van lidl kan blijven gebruiken. Volgens mij is er gewoon iets mis met de melkpoeder die gebruikt wordt.En een pak vervangende koffie zou ik fijn vinden voor al de mislukte koppen koffie.