Klacht Lidl: Lidl houdt zich niet aan wettelijke garantie en overschrijdt alle fatsoensnormen

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 622553
Gebruiker
Gebruiker1662988555
Datum
1 reactie

Details

Klacht

Uit een bestelling van o.m. twee kasten heb ik van Lidl een kast ontvangen waarvan een van de deuren fors beschadigd is. De kast kan daardoor niet gebruikt worden omdat het door de beschadigingen niet verantwoord is deze in een ‘natte’ ruimte (badkamer) te plaatsen.

Lidl heeft me als vervanging opnieuw een beschadigde kastdeur gezonden en weigerde vervolgens een onbeschadigde kastdeur te leveren. Pas na tussenkomst van Thuiswinkel Waarborg werd na bijna 5 weken (!) alsnog een derde kastdeur toegezonden. Deze is vandaag ontvangen en wegens verpakking in flodderig papier (dat niet beschermt bij stoten/vallen) is ook kastdeur 3 beschadigd geleverd. Deze kwestie loopt inmiddels 3 maanden. Hoe moeilijk kun je het als Lidl hebben met je core business: deugdelijke producten leveren?

Volledige klacht in bijlage bij # 618462, uw veld is te klein. Lidl sloot deze klacht eigenmachtig met de onwaarheid dat de klacht opgelost zou zijn. Er is niets opgelost. Lidl is meer geïnteresseerd in de beeldvorming dan in klachtenoplossing.

Gewenste oplossing

Met spoed eindelijk leveren van een vervangende, onbeschadigde kastdeur staat op nummer 1.
Daarnaast liggen excuses en erkenning van Lidl voor alles wat er fout is gegaan (de klacht hier beschrijft slechts een klein deel van wat er Lidl allemaal fout is gegaan) voor de hand.

Tenslotte zou het Lidl sieren iets te doen qua schade. Ik heb door toedoen van Lidl materiële en financiële schade, letsel en gezondheidsschade opgelopen. Dat wordt straal genegeerd door Lidl, er kan geen molecuul empathie af.
Geboden oplossing
Lidl liegt, de klacht is niet opgelost. Lidl heeft nog niet eens iets gedáán, laat staan iets opgelost. Lidl handelt met het sluiten van deze klacht en de leugen dat de klacht afgehandeld zou zijn niet te goeder trouw.
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

1 reactie

 1. Auteur
  Lidl
  Datum
  Privé
  Privé bericht
  Dit is onze laatste reactie
  Deze reactie is verborgen

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Lidl?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen