Opgelost door Lijbrandt: Telefoon storing

happy Opgelost
PvK

Sinds geruime tijd tijdens het telefoneren een enorm gekraak op de lijn. Soms wordt de verbinding abrupt verbroken soms een ander gesprek hoorbaar.

Zou prettig zijn weer een normaal verstaanbaar tel. gesprek te kunnen voeren.
happy

Lijbrandt
    Beste meneer Van Klaveren,Wat vervelend dat u problemen ervaart met uw telefoonlijn. Helaas heeft u de klacht ingediend bij Lijbrandt, niet bij Lijbrandt Telecom. Deze bedrijven zijn gescheiden. Wij kunnen u helaas niet helpen. Wij raden u aan om contact op te nemen met Lijbrandt Telecom.Met vriendelijke groet,
    Fleur
    Lijbrandt Webcare
    PvK
    Alleen reactie van Lijbrandt webcare ontvangen dat ctct met Lijbrandt telecom gezocht moet worden. Vraag is hoe?
    Het leuke is dat na de klacht de telefoonverbinding een tweetal dagen perfect heeft gewerkt, zonder storing. Maar nu weer hetzelfde; enorm gekraak en midden in een gesprek wordt de verbinding verbroken. Kortom hetzelfde als voorheen.
    M.vr. groet, Pieter van Klaveren
    Lijbrandt
    Beste meneer Van Klaveren,U kunt Lijbrandt Telecom bereiken op het telefoonnummer 0800-8880011 of per e-mail op info@lijbrandt-telecom.nl. Wij hebben geen inzichten in de diensten van Lijbrandt Telecom.Met vriendelijke groet,Fleur
    Lijbrandt Webcare
    PvK
    Klacht is afgehandeld. Storing zat binnenshuis door mijzelf opgelost.

Ook een klacht indienen over Lijbrandt?