Wij vinden dat Mango hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Mango: Kosten bellen Klantenservice
Twee keer naar de klantenservice moeten bellen voor een niet verwerkte retour en een bestelling waarvan ik geen bestel bevestiging heb ontvangen.
Er wordt niet aangegeven dat er kosten aan dit nummer verbonden zijn. Bovendien zijn deze kosten al vanaf 2017 niet toegestaan zie ACM.nl
Vandaag kreeg ik mijn factuur van mijn mobiele provider en zag dat er €1 per minuut gerekend wordt!
Ik heb bij elkaar bijna 20min gebeld omdat je heel lang in de wacht staat voordat je iemand aan de telefoon krijgt maar dan loopt de meter dus al te tikken.
Ik vind het echt heel onprofessioneel, zo een groot bedrijf zonder melding en tegen de regels in en dan te bedenken dat je de klantenservice belt omdat er aan hun kunt wat mis gaat.
Hoop dat iedereen melding maakt bij ACM gezien ik best veel klachten hierover lees!
Terug betaling van de gemaakte belkostenBedrijf status