Klacht Marago.nl : Ik wil mij Geld terug

Woedend

Augustus iets besteld van 50 euro nooit ontvangen wordt altijd weggeschoven met een smoes zoals: adres niet bevestigd, het pakket is terug gestuurd en label waar je adres op stond was beschadig dus wisten we niet van wie het pakket was!! Na heel veel mails heen en weer en 4 maanden later wanneer ik vraag ik mijn geld wordt er niet meer gereageerd op mijn e-mails. Jammer dat ik deze recensies nu pas lees en de dupe hier van ben. Je kan ze verder nergens op bereiken zelfs de website waar ik ik heb besteld is der af gehaald!! LET OPP DIT ZIJN OPLICHTERS!!

Ik wil mijn geld terug anders ga ik een rechtszaak starten en niet om het geld dat jullie van mij hebben gestolen zonder het beloofde product te leveren, maar om jullie neer te halen als oplichters en zodat niemand meer wordt opgelicht zoals jullie dat bij mij hebben gedaan!! LAAT DIT HEEL DUIDELIJK ZIJN VAN MIJ ZIJN JULLIE NOG NIET AF!!!!!!

Wij vinden dat Marago.nl hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Ook een klacht indienen over Marago.nl ?