Klacht Marktplaats: Bewust Kapot Product Aangeboden via Marktplaats !!

Klachtnummer
# 527599
Gebruiker
Goos Kamphuys
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Hebben een DEFECTE KLOK aangeboden gekregen? Repliek!! Een Goeden avond mijnheer van D/ te Schalkwijk! Zijn langs de klokken maker gegaan voor gerichte informatie— De klokken maker in H. aan de H.Straat geeft aan :
Citeren:
Om de kapotte veer in het uurwerk te vervangen moet het hele uurwerk uit elkaar. Het uurwerk ziet er niet te best uit qua onderhoud. Wanneer ik een veer bestel en daarna installeer, dan bedragen de kosten 125 tot - 145 euro. Er is Geen ! garantie op functioneren uurwerk. Alleen op de veer !!!

Ter uwer informatie mijnheer de Verkoper via Marktplaats ...U heeft ons Derhalve een kapot product verkocht als zijnde wel prima ?
Wij zijn vanmiddag bij u langs gegaan u deed niet open of u was niet thuis ,. /|\ echter vragen kunnen we zsm van u vernemen wanneer we bij u, hier over kunnen spreken? Gaarne van u vernemende.

Gewenste oplossing

WIJ - Willen minimaal excuses en een financiële tegemoetkoming ontvangen voor onze schade in tijd en moeite bovendien de erkenning dat wij volledig ter goede trouw zijn uitgegaan van het kopen van werkende KLOK ! Afgaande op de verkoop verhalen van verkoper van D.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Marktplaats hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Marktplaats?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen