Wij vinden dat Marktplaats hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Marktplaats: Product kwijt na verzending via DHL punt na verkoop op Marktplaats
Ik heb een product verkocht via marktplaats. Er is voor het verzenden van dit product een QR Code aangemaakt. Dit product heb ik via het DHL-punt verzonden naar de ontvanger. Bij het afgeven van het pakket is de code gescand en heb ik geen verzendbewijs ontvangen, maar dat gebeurd wel vaker omdat dit digitaal toegestuurd wordt.Nu is het pakket nooit bij de ontvanger aangekomen. Het DHL-punt geeft aan hier niets aan te kunnen doen en dat ik dit bij Marktplaats moet melden en zij onderzoek kunnen starten.
Het antwoord wat ik van Marktplaats heb ontvangen heb luid:
Goedemiddag,
Je hebt ons gevraagd onderzoek te doen naar de zending die niet is ontvangen via DHL. Ik heb dit voor je onderzocht en informeer je hier graag over.
Bedankt voor je bericht. Helaas kunnen wij geen onderzoek doen zonder een afleverbewijs.
Excuses voor het ongemak.
Ik wens je verder een prettig dag!
De ontvanger heeft het pakket dus nooit ontvangen waardoor mijn rol als verkoper geschaad wordt. Daarnaast is het product kwijt en heb ik de koper het geld terug gestort om hem niet te benadelen.
Ik verwacht van Marktplaats dat zij dit netjes oplossen. Dat er een fout in een proces gemaakt wordt, waar ik als consument geen invloed op heb, mag niet betekenen dat ik daar ook de gevolgen voor moet dragen.
Ik wil dat Marktplaats contact opneemt en de gemaakte kosten van 37,89 euro aan mij vergoed.Bedrijf status