Klacht Maximavida: rol gaas beschadigd aangeleverd

Status
happy Niet opgelost
Klachtnummer
# 315539
Gebruiker
joop1
Datum
3 reacties

Details

De klacht

rol gaas geleverd en beschadigd aangekomen. In eerste instantie zou deze worden omgeruild maar dit werd plots door bedrijf ingetrokken omdat het verhaal ongeloofwaardig werd bevonden. Er zou getekend zijn voor ontvangst wat tevens een bevestiging voor juiste levering zou zijn. Handtekening echter is door een derde geplaatst. Communicatie is vastgelopen.

De oplossing

beschadigd product omruilen met excuses voor zetten imitatie handtekening.

Bijlagen

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Maximavida hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

3 reacties

 1. Auteur
  joop1
  Datum
  zoals in de lijn van verwachting geen reactie. Dit bedrijf neemt een loopje met de wettelijk bepaalde rechten van de consument en haar plicht beschadigd geleverde goederen om te ruilen. Blijkbaar wordt het ook normaal gevonden de ontvangstpapieren voor een goede ontvangst door een derde partij te laten tekenen zodat volgens de richtlijnen van dit bedrijf alle aanspraak op vervanging komt te vervallen. Wees gewaarschuwd!!!
 2. Auteur
  joop1
  Datum
  De bedrijfslijn wordt voortgezet. Zelf opbouwende kritiek wordt niet geplaatst, terwijl dit toch een instrument is zich eens achter de oren te krabben. Echter, er zijn meerder wegen naar Rome.
 3. Auteur
  joop1
  Datum
  een beoordeling op hun eigen site plaatsen? Doe geen moeite, de teller blijft op 0. Op social media dan maar, ook hier een blokkade. Ik zal het eens met wat positiefs proberen.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
joop1
Datum
Uiteindelijke oplossing
coulance halve wordt mij een rol gaas voor de helft van de prijs aangeboden excl. verzendkosten. No way. Beoordeling schrijven op hun eigen site is geen succes, wordt niet geplaatst, social media idem dito. De tekst : waar ik me toch zo druk over maak, het is maar 106,-- euro en geen fiets ter waarde van € 4000,--, lijkt me voldoende om tot maar een conclusie te komen. Het leveren van onbruikbare goederen en het laten zetten van een handtekening op het vervoersdocument is reden nooit meer met dit malafide bedrijf zaken te doen. Bedrijf gaat zijn zakelijke zowel wettelijke verantwoordelijkheden uit de weg vervalst documenten of laat dit doen door een derde partij.
Status
niet opgelost
Beoordeling
happy

Ook een klacht indienen over Maximavida?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen