Klacht Media Markt: Bezorgde pakket leeg

SL331

Ik had op 28 mei een iphone 14 besteld bij de Media Markt en mijn product zou eerst op 30 mei bezorgd worden. Vervolgens kreeg ik van de postnl een mail dat ze mijn pakket niet meer op 30 mei konden bezorgen maar op woensdag 31 mei. Op 31 mei kwam de bezorger mijn pakket bezorgen en het pakket was leeg . Ik had op dezelfde dag de Media Markt gebeld en ze zouden een onderzoek starten en het onderzoek zou minimaal 7 dagen duren . Ik heb meer dan zeven dagen gewacht en ik heb niks van van Media Markt gehoord , vandaag had ik naar de Media Markt gebeld er werd gezegd dat ze niet verder met het onderzoek gaan omdat het om een product van €900,- euro gaat. Ik zit nu zonder mijn product en zonder uitslag van het onderzoek. Ik ben zwaar ontevreden over de afhandeling van mijn klacht.

Ik wil mijn geld terug

Wij vinden dat Media Markt hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Ook een klacht indienen over Media Markt?