Wij vinden dat Media Markt hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Opgelost door Media Markt: BTW korting niet verrrekend
Op 24 januari jl. heb ik en e-reader en een rekenmachine gekocht bij de mediamarkt te Zoetermeer. Toen was er BTW korting. Bij de prijs van de e-reader stond de incl. BTW prijs vermeld, en kreeg ik deze bij de kassa terug. Bij de rekenmachine stond er een prijs waarvan de BTW al afgetrokken was, Ik ging ervan uit dat van de genoemde prijs nog de BTW af ging. ik had namelijk dezelfde rekenmachine die week al 1 euro goedkoper elders gekocht (ik heb er 2 nodig). Ze wilden wel de laagste prijs garantie doen, maar niet de BTW eraf trekken.Gesproken met de chef, de heer Cozijn, maar die wilde niet met mij mee gaan. Ik kan mij niet voorstellen, dat deze informatie klopt en dat ze dus alle prijskaartjes aangepast hebben met en zonder BTW prijs en daarna weer terug veranderen met een incl. prijs.
Uiteindelijke oplossing